Lækker Gulerodskage

Bananroulade – Marengs

Bananroulade, kan også laves som lagkage, med 2 bunde.

Bananroulade, kan også laves som lagkage, med 2 bunde.

Det skal du bruge:

Marengsbunde;
3 æggehvider
160g sukker
Evt. hakkede nødder, jeg bruger mandler og hasselnødder 200 g. ialt.

Fyldet;
2½dl fløde
3 bananer
2 tsk. vanilliesukker
1 tsk. sukker
1 plade mørk Chokolade

Sådan gør du:

Marengsbunden;
1. Æggehviderne piskes stive med halvdelen af sukkeret. Derefter tilsættes resten af sukkeret og de hakkede nødder.
2. Kommes i 2 springform (lagkage) eller fordeles på et stykke bagepapir på en bageplade (roulade).
3. Bages 40min ved 130ºC. og lad den køle af, på bagepapiret!!

Fyldet;
1. Fløde, vanilliesukker og sukker piskes stiv. Chokoladen tilsættes og det fordeles imellem de afkølede bunde (lagkage) eller ovenpå den afkølede bund (roulade).
2. Bananerne skæres i stykker og fordeles ovenpå flødemassen.
3. Ved roulade rulles bunden sammen.
4. læg samlingen på rouladen ned af, og pynt med chokolade, frugt og nødder.

God Fornøjelse :*

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker Gulerodskage